Echipa BSS a fost votata de catre panelul de profesionisti din domeniul Real Estate din Romania, monitorizat de PriceWaterhouseCooper si de catre juriul publicatiei Construction & Investment Journal ca “Facility Management Team of the Year” la cea de-a 6-a editie a Premiilor CIJ Romania.

BSS Premiul anului in facility management 1Acest eveniment, organizat in data de 5 decembrie la Hotel Intercontinental de Robert Publishing Media Group, se desfasoara anual in tari central europene (Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria) si in Romania. Categoriile din Real Estate, in care se incadreaza firmele votate, includ domenii privind proprietati de spatii de birouri, de retail, industrial, logistice, agentii, dezvoltatori etc. Anul acesta a fost inclus in premiera si domeniul de Facility Management, in care compania noastra a obtinut cele mai multe voturi.

Acordarea celui mai mare numar de voturi indica, in mod clar, pozitionarea foarte avansata a BSS in constiinta managerilor de firme active in Real Estate (clienti reali si potentiali),  dar si in cea a competitorilor nostri din sfera Facility Managementului, confirmand astfel performantele sustenabile ale serviciilor profesionale prestate de noi.

BSS Premiul anului in facility management

Sursa: bss.ro

BSS castiga premiul „Echipa anului in domeniul Facility Managementului” editia 2013

Lasă un răspuns