Lider in domeniul Property & Facility Management, BSS isi va intampina clientii la aceasta editie din postura de partener principal al evenimentului. Care sunt ofertele cu care isi asteapta publicul, aflati din interviul acordat de Lucian Anghel, BSS Managing Partner.

Din 2003, cand a avut loc infiintarea sa, compania BSS este intr-o evolutie continua, ajungand ca in prezent sa administreze peste 2 milioane de metri patrati de spatii de birouri, logistice, comerciale si de retele de sedii. Cum si-a construit Building Support Services reputatia excelenta in randul proprietarilor si dezvoltatorilor?

Lucian Anghel: Intr-adevar, BSS este in prezent lider in domeniul Property & Facility Managementului din Romania, oferind si realizand o gama completa de servicii integrate de administrare, intretinere si operare a cladirilor. Prin profesionalismul angajatilor nostri, prin integritate, eficienta si atitudine inovatoare, am devenit parteneri de incredere si ne mentinem astfel o solida reputatie de excelenta in randul proprietarilor si dezvoltatorilor.

Investim continuu in perfectionare profesionala, in tehnologii avansate si echipamente de ultima ora, in interesul si beneficiul clientilor nostri si suntem atenti la exigentele si la asteptarile lor, oferindu-le cele mai bune solutii sub raportul eficientei costurilor.

Faptul ca suntem un partener de incredere pentru clientii nostri, prin prestatii de calitate certificata, la standarde europene ale serviciilor contractate, este confirmat si de rezultatele sondajelor de satisfactie efectuate in randul acestora, in ultimii trei ani, din care a reiesit faptul ca 90% sunt foarte multumiti.

Anul trecut, BSS a participat in calitate de expozant la Cleaning Show si chiar a obtinut premiul I la concursul Impecabilii. Ce v-a indemnat sa va inscrieti din nou pe lista expozantilor?

Lucian Anghel: Participarea noastra la editia de anul trecut a Cleaning Show a fost benéfica prin plusul de vizibilitate al BSS in randul clientilor si partenerilor, creandu-ne ocazia de a demonstra concret profesionalismul specialistilor nostri, precum si calitatea si eficiente serviciilor noastre de curatenie. Consideram Cleaning Show ca cel mai reprezentativ targ profesional in acest domeniu, la nivel national si, in acest sens, am optat pentru o participare mai consitenta la aceasta editie, cu un stand interior cu peste 50% mai mare si cu o suprafata exterioara de 18 mp. In plus, avand in vedere importanta si reputatia in crestere a acestui eveniment expozitional, am ales ca sa fim partener principal al Cleaning Show 2013.

Clientii vor cauta intotdeauna servicii eficiente, la preturi cat mai avantajoase. Cu ce oferte veti intampina vizitatorii interesati?

Lucian Anghel: Suntem prezenti cu o oferta integrata de servicii de Facility Management, incluzand mentenanta tehnica, servicii non-tehnice, servicii speciale obligatorii si, desigur serviciile de curatenie, de dezinfectie/dezinsectie/deratizare si de peisagistica. Standul nostru va gazdui totodata echipamente, dispozitive moderne si solutii ecologice utilizate in operatiunile specifice de curatenie. Pe parcursul celor patru zile de desfasurare a Cleaning Show vom face demonstratii si aplicatii atat la stand, cat si in spatiul exterior. Si, desigur, vom participa si la concursul Impecabilii, in care vom lupta sa obtinem, din nou, locul I.

BSS Building Suport Services

BSS Building Suport Services

Vrei sa fii parte a spectacolului de curatenie profesionala? REZERVA-TI LOCUL ACUM, contactand directorul de proiect, la adresa de e-mailcleaningshow@euroexpo.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*