Curatarea pardoselilor regulat reprezinta cheia pentru pastrarea pardoselilor dumneavoastra din lemn si parchet in cea mai buna stare.

Cu sistemul de curatare si intretinere Bona, produs in special pentru pardoseli din lemn parchet, pur si simplu pulverizati deteregentul pe parchet iar apoi stergeti, usor si sigur!

Urmand instructiunile noastre pas cu pas privind masurile de intretinere preventiva si curatarea zilnica a pardoselilor, pardoseala dumneavoastra îsi va pastra frumusetea multi ani de acum inainte.

Sfaturi generale de curatare si intretinere a parchetului

• Curatarea parchetului se face cu apa in cantitate moderata. Stergeti imediat lichidul varsat deoarece apa in exces provoaca umflarea pardoselilor din lemn.

• Evitati ceara, otetul si soluţiile de curatat detergent „universal”, deoarece acestea matuiesc lacul de pe parchet.

• Nu lasati sa se acumuleze nisipul, murdaria sau pietrisul fin. Aspirati sau maturati pardoselile cel putin o data pe saptamana.

• Asezati presuri sau carpete langa usi si in zonele cu trafic ridicat pentru a capta nisipul si pietrisul fin.

• Folositi paduri de protectie la picioarele mobilierului.

• Ingrijiti unghiile animalelor de companie pentru a evita zgarieturile pe podea.

 

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=CuapekLwHMY” width=”500″ height=”300″ /]

 

Instructiuni

Parchet lacuit, vopsit, uleiat sau ceruit

Pasul 1: Pregatire

Aspirati foarte bine si cu atentie suprafata de parchet

Pasul 2: Curatarea regulata a pardoselilor din lemn si parchet

1. Cand parchetul arata murdar, pulverizati Detergentul Bona pentru curatarea parchetului acesta dizolva murdaria acumulata.

2. Stergeti si curatati pardoseala folosind Laveta de curatare si mop Bona.

3.Clatiti laveta cu apa atunci cand se murdareste si stoarceti-o riguros inainte de a continua curatarea. Lavetele excesiv de murdare pot fi spalate la masina de spalat rufe.

Parchetul uleiat se curata cu Detergent Bona pentru parchet uleiat impreuna cu Laveta de curatare.

Pasul 3: Intretinerea periodica

Daca pardoseala arata mohorata, zgariata sau prezinta alte semne de uzura, urmati aceste etape pentru a restaura frumusetea parchetului dumneavoastra.

1. Aspirati cu atentie pardoseala. Curatati parchetul folosind Detergent Bona pentru curatarea parchetului si o Laveta de curatare atasata pe mopul Bona.

2. Aplicati Bona Polish sau Bona Tratament pentru parchet folosind Laveta pentru polish. Aplicati intr-un strat uniform pe intreaga suprafata a pardoselei din lemn. Lasati cel putin 2 ore sa se usuce.

Pentru parchet uleiat

1. Curatati folosind Bona Detergent pentru parchet uleiat si Laveta de curatare.

2. Umeziti Laveta de curatare cu Revigorant Bona pentru parchet uleiat.
Pulverizati Revigorant Bona pe suprafata si apoi intindeti cu laveta. Aplicati un strat uniform pe intreaga suprafata de parchet. Lasati cel putin 2 ore sa se usuce.

Pardoseli ceramice, marmura,laminat, vinil, linoleum

Pasul 1: Pregatire

Aspirati foarte bine si cuatentie suprafata pardoselei

Pasul 2: Curatarea regulata a pardoselilor dure

1. Cand pardoseala arata murdar, pulverizati Detergent Bona pentru curatarea pardoselilor ceramice si laminate pentru a dizolva murdaria.

2. Stergeti pardoseala folosind Laveta de curatare Bona atasat unui mop Bona.

3. Clatiti laveta cu apa atunci cand se murdareste si stoarceti-o riguros inainte de a continua curatarea. Lavetele excesiv de murdare pot fi spalate la masina de spalat rufe.

Pasul 3: Intretinerea periodica

Daca pardoseala arata mohorata, zgariata sau prezinta alte semne de uzura, urmati aceste etape pentru a restaura frumusetea parchetului dumneavoastra.

1. Aspirati cu atentie pardoseala. Curatati parchetul folosind Detergent Bona pentru curatarea pardoselilor ceramice si laminate si o Laveta de curatare atasata pe mopul Bona.

2. Aplicati Bona Polish pentru pardoseli laminate si ceramice folosind o Laveta de aplicare polish Bona. Aplicati un strat uniform pe intreaga suprafata. Lasati cel putin 2 ore sa se usuce.

Mai multe informatii despre produsele si metodologiile de curatare a parchetului si a pardoselilor gasiti pe site-ul BONA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*