Principalul eveniment al anului care are ca şi tematică Siguranţa Alimentară se apropie: Consumer Goods Forum’s Global Food Safety Conference se va desfăşura la Barcelona, în perioada 6 – 8 Martie.

La acest eveniment vor participa principalii jucători din Industria alimentară, principalele lanţuri QSR (Quick Service Restaurant)şi Retaileri. Evenimentul atrage clienţi atât din Europa, din Statele Unite cât şi participanţi de pe alte continente.

Conferinţa  Global Food Safety Conference 2013 este un eveniment anual  care reuneşte peste 1.000 de profesionişti din industria alimentară din mai mult de 60 ţări pentru a dezbate siguranţa alimentară la nivel global.

Conferinţa vă oferă posibilitatea de a comunica şi de a încheia relaţii de afaceri cu partenerii dumneavoastră din industrie, de a câştiga şi de a împărtăşi din cunoştinţe în sesiunile deschise. Participând la conferinţă puteţi beneficia de prezentările susţinute de experţii cu renume pe plan internaţional din industrie şi puteţi folosi experienţa acumulată ca pe o sursă de idei inovatoare pentru a fi puse în practică la locul de muncă.

6 motive pentru care ar trebui să fiţi alături de Ecolab la Barcelona în martie 2013

1. Schimbul de cunoștințe și cele mai bune practici de siguranță alimentară.

2. Descoperiți cele mai recente actualizări pe Global Food Safety Initiative.

3. Exploraţi, discutaţi și dezbateţi riscurile şi provocările de siguranță alimentară și aflaţi cum Ecolab vă poate ajuta să le gestionaţi.

4. Participaţi la prezentările  mai multor experți în siguranță alimentară din întreaga lume

5. Faceţi afaceri în reţeaua noastră de business

6. Vă bucurați de The Consumer Goods Forum Excellence – Aproape 60 de ani de activitate în sectorul alimentar vă oferă o experiență inegalabilă.

Înregistraţi-vă acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*