Suntem convinsi ca va doriti sa sustineti mediul inconjurator si procesele sustenabile. Suntem convinsi ca promovati toate aceste valori in randul angajatilor dumneavoastra si ca ocupa un loc meritat in cadrul strategiei pentru dezvoltarea activitatii. De asemenea, suntem convinsi ca realizarea acestor planuri necesita un parteneriat bazat pe incredere si profesionalism cu un furnizor de servicii integrate care impartaseste acelasi set de valori, aceeasi credibilitate si ambitia necesara pentru a reusi.sigla_iss_facility_services_srl_1684_2459

Acest furnizor este ISS fara indoiala.

Conceptul Green Cleaning dezvoltat de noi reprezinta felul in care ISS livreaza servicii de curatenie sustenabile, cu un impact redus asupra mediului si cu o evidenta eficienta  asupra sanatatii si securitatii angajatilor, activitatii si mediului inconjurator. Acest concept nu se rezuma doar la o reducere a cantitatilor de substante toxice generate in activitate ci si la obtinerea certificarilor necesare din partea autoritatilor in domeniu. Este de asteptat  sa devenim o parte integranta a politicilor EHS si sa contribuim in mod activ la indeplinirea celor mai ambitioase planuri ale companiei dumneavoastra.

ISS este capabil sa sustina, prin personal calificat, strategii certificate, experienta si ambitie, chiar si cele mai mari provocari solicitate de catre clientii nostri. Aceasta este o promisiune pe care o respectam intotdeauna.

molecule_green_cleaning_2461

De ce ar trebui sa alegeti Green Cleaning-ul oferit de ISS?

In primul rand, Green Cleaning este derivat din metoda de Cleaning Excellence dezvoltata de ISS, metoda ce  inseamna mai mult decat folosirea produselor de curatenie prietenoase cu mediul si detinerea certificatelor „verzi”. Este un intreg proces de evaluare a necesitatilor locatiei respective si a ocupantilor acesteia, incluzand testarea produselor si a echipamentelor de curatenie, gasirea celor mai adecvate metode si efectuarea stagiilor de pregatire a operatorilor, acolo unde este necesar.

Beneficiile directe ale Green Cleaning-ului

  1.Beneficii pentru sanatate si securitatea angajatilor
  – Folosirea echipamentelor corecte din punct de vedere ergonomic si energetic
  – Folosirea detergentilor care nu cauzeaza alergii
  – Imbunatatirea calitatii aerului din interiorul locatiilor
  – Reducerea zgomotelor si a stresului generate de activitatile de curatenie fata de ocupantii locatiilor

  2.Beneficii catre mediul inconjurator
  – Imbunatatirea calitatii aerului
  – Reducerea deseurilor
  – Protejarea resurselor naturale

  3.Beneficii economice
  – Control mai eficient asupra costurilor activitatilor de curatenie
  – Reducerea cantitatilor de detergenti cu 75%
  – Reducerea cantitatilor de apa si de deseuri cu aproape 70%, datorita folosirii produselor din microfibra si a metodologiilor specifice ISS
  – Reducerea consumului energetic
  – Folosirea recipientilor si a ambalajelor reciclabile – 95% din recipientii utilizati pot fi reciclati

Inca din 1901, ISS este dedicat construirii unui mediu mai curat si mai sigur pentru clientii sai. Conceptul de Green Cleaning este si va ramane o permanenta preocupare pentru noi si ne dorim sa fie o garantie a livrarii unor servicii de curatenie profesioniste, prietenoase cu mediul si livrate de operatori dedicati si certificati in domeniu, in conditiile unor costuri competitive.

Va rugam sa ne contactati pe www.ro.issworld.com pentru a gasi impreuna solutii potrivite planurilor si necesitatilor dumneavoastra.

Green Cleaning – extinderea granitelor curateniei ecologice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*