HTC Superfloor este un concept nou ce permite realizarea si reabilitarea de pardoseli cu tehnologie de ultima generatie ce ofera atat aspect deosebit cat si durabilitate si intretinere usoara.

FRUMUSETEA VINE DE LA SUBSTRAT

Pardoselile sunt o parte importanta din viata de zi cu zi, atat in zonele industriale, cat si in resedintele private. Dar pe langa a arata bine, o pardoseala trebuie sa fie si fuctionala. Iata de ce va veti indragosti de HTC Superfloor. Suprafata lucioasa de beton nu este numai estetica – ea adduce o multime de alte beneficii.

PARDOSEALA PUTERNICA, SOLD FINAL PUTERNIC

HTC Superfloor este o optiune extrem de economica pentru toate tipurile de activitati. In comparatie cu metodele traditionale pentru pardoseli din beton sau epoxidice, de exemplu, HTC Superfloor ofera o durabilitate de neegalat. Betonul de constructii procesat are o durata de serviciu nelimitata, adica aceeasi cu durata de serviciu a cladirii. Investitia initiala este aceeasi, sau mai mica decat pentru solutiile traditionale de pardosire, dar costul redus de intretinere si durata mai mare de serviciu fac din HTC Superfloor cea mai profitabila optiune de investitie. Costul pe ciclu de viata este cu aproape 60% mai mic decat pentru solutiile traditionale de pardosire. Si utilizand metoda de curatare Twister, veti constata ca inretinerea pardoselii dvs. Este simpla, prietenoasa fata de mediu si economica.

SPRE UN MEDIU MAI SANATOS

Betonul este compus din material pure naturale. Straturile de acoperire are se aplica adesea pe beton au un effect nefavorabil asupra mediului. HTC Superfloor utilizeaza de 30 de ori mai putina energie decat solutiile traditionale de pardosire. Sistemul Twister de intretinere a pardoselii este, de asemenea, singura metoda de curatare complet ecologica. Twister nu utilizeaza decat apa obisnuita si este singurul system de curatare recomandat de Societatea Suedeza pentru Conservarea Naturii.

O PARDOSEALA PENTRU TOATE GUSTURILE

Solutia HTC Superfloor este disponibila sub forma a patru concepte. Platinum, Gold, Silver si Bronze. Aceasta inseamna ca puteti alege intre o pardoseala cu suprafata mata sau foarte lucioasa. Ce au in comun cele patru concepte HTC Superfloor este faptul ca sunt fuctionale, economice si foarte estetice.

O PARDOSEALA PENTRU INDUSTRIA ELECTRONICA

Testele de rezistenta efectuate atat pe grinzile transversale ale pardoselelor, cat si pe placile de beton de la sol denota faptul ca sistemul HTC Superfloor este in conformitate cu standardul SS-EN 61340-5-1. Valorile masurate se incadreaza in intervalul specificat de standardul international IEC, dar si de standardul american ANSI/ESD. La testele de deplasare cu incaltaminte ESD s-a constatat aparitia intr-o mica masura sau lipsa electricitatii statice. Limitele stipulate in standardul pentru manipularea produselor electronice nu au fost depasite in niciun caz de  HTC Superfloor.

DATI CULOARE PARDOSELII!

HTC Superfloor ofera mai mult decat sansa de a avea o pardoseala foarte lucioasa, rezistenta la uzura. Puteti sa comandati betonul in culoarea preferata, fara a pierde niciuna din calitatile excelente ale pardoselii. Poate doriti sa fie colorata inreaga pardoseala, sau poate doar sa incorporate o atragatoare sigla a companiei.

UTILIZATI NUMAI APA

Metoda de curatare Twister va permite sa pastrati curate toate tipurile de pardoseli, cu un minim de effort. Nu este nevoie decat de apa – fara chimicale sau agenti de lustruire. In acest fel, HTC Twister nu degradeaza pardoselile si produce rezultate stralucitoare. Padurile diamantate se potrivesc la majoritatea masinilor de curatat de pe piata.

 

HTC Superfloor

HTC Superfloor

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=la8IaKWkZ1k” width=”350″ height=”500″ /]

Mai multe detalii despre aceasta inovatie gasiti pe site-ul www.super-floor.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*