Donaţii în loc de cadouri. Acţiunea de donaţie din anul trecut, a confirmat consimţământul tuturor partenerilor de afaceri. Şi în acest an, compania KIEHL preia responsabilităţi sociale – cu o donaţie în valoare de 20.000 € către organizaţia internaţională de ajutorare a copiilor “ Terre des Hommes”. KIEHL renunţă astfel la ideea de a trimite cadouri de Crăciun către partenerii de afaceri dar susţine însă proiecte pentru copiii defavorizaţi, printr-o donaţie.
KIEHL trage astfel un semnal de alarmă către clientelă, parteneri şi colaboratori.

Terre des hommes înseamnă „pământ al umanităţii“. Indiferent de starea economiei, de religie sau politică, această asociaţie promovează aproape 400 de proiecte în 32 de ţări pentru ajutorarea copiilor defavorizaţi: copii ai străzii, copii părăsiţi sau copii care au fost victime ale războaielor sau a violenţei. Terre des hommes nu se implică prin trimiterea de voluntari pentru a ajuta dezvoltarea, ci sprijină iniţiativele locale. S-a făcut un calcul, in urma căruia rezultă, că este nevoie în medie de doar 60 € pentru a permite unui copil să meargă la şcoală timp de un an; respectiv se poate finanţa toată şcoala primara cu doar 240 de Euro.

JOHANNES KIEHL KG   /  KAW KIEHL KG  /
KIEHL Austria GmbH  /  KIEHL Schweiz AG  /  KIEHL Italia srl  /  KIEHL FRANCE sarl
JOHANNES KIEHL KG-HU-Budapest

Foto: de la dreapta.: Johannes-Peter Kiehl, director executiv acţionar al COMPANIEI KIEHL, la predarea donaţiei către domnul Klaus Kabey, colaborator voluntar din 1983 pentru „terre des hommes“

Foto: de la dreapta.: Johannes-Peter Kiehl, director executiv acţionar al COMPANIEI KIEHL, la predarea donaţiei către domnul Klaus Kabey, colaborator voluntar din 1983 pentru „Terre des Hommes“

Informaţii detaliate despre organizaţie –  www.terredeshommes.org   sau    www.tdh.de

Johannes Kiehl KG – compania infiintata in Munchen in anul 1904 produce si comercializeaza detergenti superconcentrati pentru curatenia profesionala. In aceasta perioada de existenta , resp.107 ani, compania J.Kiehl a avut o evolutie pozitiva bazata pe calitatea produsului , ajungand astazi unul dintre cele mai cunoscute brand-uri la nivel mondial , si intre primile cinci la nivel european.

Considerat de literatura de specialitate „solutia curatenie” – si-a axat dezvoltarea pentru produse destinate pavimentelor cu utilizare de catre companiile specializate in curatenia profesionala, si „lider in inovatie„ – inventatorul detergentului pe baza de alcool, primul detergent sanitar fara acizi , primul detergent sanitar ecologic din Germania , primul detergent cu microprotectie , prima protectie fara saruri metalice , primul detergent ultrasurfactant pentru pavimente microporoase.

Incepand cu anul 1988 si-a extins activitatea prin crearea diviziei KAW – specializata in producerea si comercializarea de detergenti profesionali pentru spalatorii auto, fiind in prezent lider vest-european cu o cota de piata de peste 30 %; in anul 1998 a dezvoltat impreuna cu PPS sistemul ProMop destinat institutiilor medicale reusind implemenatrea acestuia in peste 30% din unitatiile din sistemul medical din Germania; in 2008 incepe dezvoltarea de detergenti pe segmentul industrei textile – Arenas si in industria alimentara – Arcandis , fapt ce a condus la cresterea cifrei de afaceri la nivel de grup cu peste 30 % ; iar in anul 2011 intra pe piata cosmeticelor pentru ingrijirea mainilor cu gama Marina KC.

In prezent firma Kiehl Group este prezenta la nivel european si pe piata din Asia cu un portofoliul de peste 200 de produse si este intr-o continua dezvoltare.

KIEHL – Compania donează pentru „Terre des Hommes“

Pentru informatii suplimentare si parteneriate:

Domnul Liviu Barbat – Export Manger Kiehl Romania

Mobil: +40- 729- 27 05 84

E-mail: liviu.barbat@kiehl-group.com

kiehl_logo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*