Timpul reprezinta bani, in special in servicii de curatenie profesionala unde fiecare minut conteaza. Sistemul Qleen este in mod constant dezvoltat oferind un sistem de control inteligent fiind cel mai performant sistem economic de pe piata.

Qleen reprezinta :

– Sistem puternic pentru curatarea geamurilor sau fatadelor

– Curatarea panourilor solare si fotovoltaice

– De zece ori mai rapid decat metodele conventionale

– Mai multa putere pe baza de apa demineralizata

– Suprafete perfect curatate

– Intretinerea arhitecturii

– Ergonomic si usor de a lucra in conditii de siguranta de la sol

– Design nou

– Conexiuni securizate si componente ce se potrivesc perfect

– Sistem modular pentru utilizarea mobila

– Se adapteaza nevoilor dvs.

“PuraQleen” se refera la tehnologia de tratare a apei. Apa de la robinet este demineralizata fiind rulata printr-un filtru de rasina, astfel in butelia de filtrare raman mineralele (saruri de calciu si magneziu). Datorita caracteristicilor sale fizice apa “pura” are o capacitate de purificare mai mare, astfel inmoaie particulele de murdarie de pe suprafata, ce sunt dupa aceea curatate. Chiar si murdariile grele, cum ar fi excrementele de pasari sunt eliminate. Apa pura are o capacitate de inmuiere foarte buna. Se usuca fara sa lase dungi sau pete. Un tratament suplimentar cu raclete sau diverse ustensile cunoscute pentru curatarea geamurilor nu mai este necesara.

Curatarea cu apa demineralizata este absolut sigura, deoarece nu sunt utilizate substante chimice sau agresive .Acest lucru inseamna ca, Qleen poate fi folosit pe suprafete delicate, deoarece indeparteaza murdariile normale fara a mai fi nevoie folosirea unui detergent.

Un exemplu ar fi panourile solare sau fotovoltaice , care curatate cu apa pura se usuca imediat chiar si in lumina directa a soarelui, oferind un randament mai bun decat atunci cand sunt acoperite de murdarie.

Modelul PuraQleen Disy Plus Version contine:

– 6 poli 1.60m

– 1 pol 0.80m

– Injector

– 1brat variabil cu o latime de 27 cm cu perie de nailon

– Furtun dublu de 50m

– 1 butelie cu 25kg de rasina

– Unitate de testare a apei

– Roti pneumatice

Lehmann Pura Qleen

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*