Având in vedere faptul ca in anumite zone din municipiul Oradea au fost constatate depozitari de obiecte de uz casnic si gospodaresc pe domeniul public, incepând din data de 23 septembrie, Primaria Oradea demareaza programul curateniei de toamna. Aceasta campanie se va desfasura in  doua etape: 23 – 27 septembrie (zona de nord a orasului), iar a doua etapa in perioada 30 septembrie  – 4 octombrie (zona de sud a orasului).

oradeaIn cadrul actiunii, se vor colecta numai obiecte de uz casnic si gospodaresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, usi, geamuri, etc), altele decât aparatele electrice si electronice.

Nu se vor colecta deseuri din amenajari interioare (moloz), deseuri provenind din curatenia pivnitelor si podurilor, dar nici aparate electrice si electronice.

Cetatenii sunt rugati sa depuna pe amplasamentele stabilite (vezi atasament) pentru fiecare zona, in ordine, cât mai aproape de bordura carosabilului, fara a impiedica circulatia, deseurile si obiectele de tipul celor mentionate, pâna cel târziu cu o zi inainte de ziua programata pentru colectare.

Dupa incheierea campaniei de curatenie este strict interzisa depozitarea reziduurilor de orice fel pe domeniul public al municipiului Oradea, orice abatere in acest sens se sanctioneaza contraventional conform HCL nr. 386/2009-Regulamentul de salubrizare a municipiului Oradea.

Sursa : www.oradea-online.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*