Dupa succesul primelor doua cursuri de Facility Management, desfasurate in 2012, ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management anunta initierea editiei a treia a acestui curs dedicat managerilor si specialistilor in administrarea, intretinerea si operarea cladirilor.
Cursurile debuteaza in data de 28 februarie 2013 si se vor desfasura pe parcursul a doua luni, in 4 module. Acest curs este realizat  in parteneriat cu REUG – Real Estate User Group din Viena, structura specializata in traininguri dedicate facility managementului in cadrul Universitatii Tehnice din Viena.  


Necesitatea reeditarii cursului rezida in nevoia afirmata de crestere si extindere a nivelului de pregatire profesionala a managerilor si specialistilor in FM, solicitarile de participare depasind la fiecare editie numarul limitat de locuri.
Cateva aprecieri privind primele doua editii din 2012 ale cursului sunt edificatoare:
” Acest curs a reusit sa adune la un loc un numar mare de reprezentati din diferite companii de facility management, insumand astfel o vasta experienta culturala si operationala  oferind celor prezenti o atmosfera unica” – Alexandru Leascenco, project manager la ISS Facility Services.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*