ARCHIBUS Solution Center – România participă la cea mai prestigioasă Conferință Europeană anuală de Facility Management, organizată de IFMA (International Facility Management Association) şi de EuroFM (Asociaţia Europeană pentru Managementul Facilităţilor).
Anul acesta EFMC are loc la Praga, în perioada 22-24 mai 2013. La eveniment vor participa peste 700 de profesioniști din Facility Management.

Conferinţa Europeană de Facilities Management 2013

Cea mai prestigioasă conferință europeană anuală de Facility Management, organizată de IFMA (International Facility Management Association) şi de EuroFM (Asociaţia Europeană pentru Managementul Facilităţilor) are loc la Praga, în perioada 22-24 mai 2013. La eveniment vor participa peste 700 de profesioniști din Facility Management.

ARCHIBUS Solution Center – România este prezentă la salonul expozițional alături de ARCHIBUS Inc. și alți doi parteneri, Procos-Belgia și IKA Data-Cehia și vă sta la dispoziție la standul ARCHIBUS Meeting Point.

Tema din acest an a EFMC 2013 este „Facilities Management în sprijinul unui viitor sustenabil”. Programul include dezbateri de interes cum ar fi „Insourcing versus Outsourcing”, „Ciclul de viață al costurilor de FM” „Implementarea unui sistem integrat FM la Caile Ferate Cehe”, „Cum poate influența Facilities Management productivitatea spațiilor de lucru”, „Suportul adus de implementarea ARCHIBUS și a soluțiilor mobile în managementul mentenanței la Poșta Belgiană” etc.

În cadrul EFMC 2013 va avea loc competiția „Parteneriate dincolo de granițe” (Partners Across Borders Award)  la care se va acorda un premiu pentru cel mai apreciat proiect FM realizat în parteneriat multinational.

ARCHIBUS Solution Center – România participă, alături de partenerii Procos-Belgia și Innova-Turcia, la competiția Partners Across Borders Award cu proiectul TEYSIS – implementarea sistemului integrat ARCHIBUS la Turk Telekom.

TEYSIS este un proiect de dimensiuni considerabile, având în vedere că implementarea ARCHIBUS asigură gestionarea a  3 milioane de metri pătrați de spații de lucru, 18.000 de clădiri și 26.000 de angajați ai beneficiarului, precum și provocările legate de cultura organizațională, managementul schimbării și construirea ecosistemului optim pentru acest parteneriat.

ARCHIBUS Solution Center – România este reprezentatul regional pentru Europa Centrală și de Est  al ARCHIBUS Inc.,  nr. 1 în lume in solutii  pentru Real Estate, Infrastructură și Facilities Management. Cu peste 4 milioane de utilizatori în 190 de țări și 30 de ani de experiență, ARCHIBUS economisește, pentru organizațiile care o utilizează, mai mult de 100 de miliarde de euro anual.

Informatii suplimentare puteti obtine de la Anne Linek, Business Developer, ARCHIBUS Solution Center – Romania, telefon 0755 15 78 11, e-mail anne.linek@asc-ro.com sau pe www.archibus.ro.

Despre ARCHIBUS Solutions Center Romania

ARCHIBUS Solution Center-România este reprezentatul regional al Archibus Inc., soluția nr. 1 în lume pentru Real Estate, Infrastructură și Facility Management.

Romania reprezentata la EFMC

Romania reprezentata la EFMC

Romania reprezentata la EFMC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*