În cei peste 11 ani de experienţă, Romprest a revoluţionat piaţa serviciilor de profil prin inovaţiile aduse şi prin noi criterii de evaluare. O dată cu dezvoltarea serviciilor oferite, a fost implementat şi un program investiţional, constant, în consolidarea bazelor operaţionale, în utilaje la standarde europene şI în programe de pregătire şI perfecţionare a personalului.
Compania deţine mai mult de 600 de utilaje de talie mare, mijlocie şi mică, autovehicule cu dotări Euro 4 şi Euro 5, investind peste 70 milioane de euro în activele societăţii. Numai în ultimii doi ani au fost investiţi peste 35 de milioane de euro pentru dezvoltarea segmentului de salubritate.

Romprest este singura companie de profil din România care organizează cursuri de iniţiere şi calificare/recalificare personal, acreditate de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, având în acest moment peste 6,000 angajaţi.
Protecţia mediului este una dintre marile priorităţi Romprest. Astfel, pentru reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător şi a eliminării poluării, compania foloseşte materiale biodegradabile şi pune accentul pe o reciclare intensivă, conform standardelor europene.

RomprestÎn domeniul responsabilităţii sociale, Romprest s-a implicat în proiecte pe trei direcţii: activităţi  caritabile, atragerea investiţiilor comunitare şi activităţi în parteneriat cu diverse instituţii de stat şi private. De asemenea, a lansat propriul program de educaţie ecologică în şcoli (clasele a-IV-a, învăţământul primar) dar şi primul program de pre-colectare selectivă, demarat din 2009, “Pre-Colectează selectiv la tine acasă!” prin care Romprest distribuie gratuit saci pentru pre-colectarea selective (Hârtie&Carton, Plastic&Metal şi Sticlă) către asociaţiile de locatari din Sectorul 1 care au blocuri cu tubulatură.

Romprest este una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, amenajare spaţii verzi, şi servicii DD (dezinsecţie/deratizare) oferind celor 45 consilii locale din toată ţara şi celor peste 5,000 de agenţi economici deserviţi o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate.

Compania asigură servicii integrate de facility management (soluţii personalizate pentru orice tip de curăţenie, folosind tehnologii adaptate special), servicii de arhitectură peisageră (amenajează şi întreţine orice tip de spaţiu verde împreună cu specialiştii peisagişti şi echipamente profesionale), D.D.D. (luptă împotriva dăunătorilor, prin metode specifice şi sigure, elaborând planuri de combatere şi monitorizare a dăunătorilor personalizate pentru fiecare caz) şi salubritate (servicii de salubrizare menajeră, salubrizare căi publice şi deszăpezire).

Sursa: www.jurnalul.ro

Romprest, un business integrat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*