Tehnologia Tennant ec-H20 (apă convertită electric) vă oferă posibilitatea de a curăţa fără detergent şi folosind mult mai puţină apă faţă de tehnologia convenţională de curăţenie. Tehnologia a fost concepută pentru a inlocui cu succes detergenţii folosiţi pentru curăţenia de mentenanţă (pH neutru) fiind foarte eficientă în aplicaţii comerciale cât şi cele industriale cu excepţia suprafeţelor cu ulei şi emulsie.

Tehnologia este opţională la echipamentele Tennant şi nu poate fi montată ulteriori pe echipamentele funcţionale. Sistemul ec-H20 poate fi  oprit printr-o simplă apăsare de buton iar maşină convertită intr-o maşină cu tehnologie convenţională (apă+detergent). Este o tehnologie dezvoltată şi lansată de compania Tennant in toamna anului 2007. Astăzi se dovedeşte a fi motorul creşterii vânzărilor Tennant datorită tehnologiei unice care oferă utilizatorilor urmatoarele avantaje:

  •  Reducerea drastică a costurilor de curăţenie prin nefolosirea de detergenţi pentru curăţenia zilnică.
  • Creşterea productivităţii prin folosirea a până la 70% mai puţină apă. Astfel cu un singur rezervor de apă maşina poate curăţa până la 110 minute faţă de 40 minute prin tehnologia convenţională. Se elimină astfel timpii morţi alocati  golirii şi umplerii rezervoarelor.
  • Uşurinţă maximă în exploatare: se elimină dozajul incorect de detergent şi nevoia de training suplimentar privind utilizarea de detergenţi.
  • Avantaje prin imaginea de companie care mizează pe tehnologii noi cu impact redus asupra mediului.

Tehnologia ec-H20 a fost introdusă în Romania la mijlocul anului 2008, iar astăzi o regăsim funcţionând cu succes la mari centre comerciale ca: Iulius Mall, Cora, Carrefour şi la mulţi prestatori de servicii de curăţenie.
In anul 2009 tehnologia ec-H20 a obţinut prestigiosul premiu European Business Award, unic în industria de curăţenie şi a fost selectat de magazinul R&D printre primele 100 de inovaţii tehnologice. Pentru detalii vedeţi filmul ataşat:

Funcţionarea sistemului Tennant ec-H20:

 

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=viBR5Y2N3Fk” width=”350″ height=”500″ /]

Pentru a afla mai multe despre tehnologia ec-H20 accesaţi filmul de mai jos dar şi broşura de descriere ataşată. Petru detalii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi: office[ around] tenrom [punct] ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*