In organizarea BSS si cu sprijinul Camerei Americane de Comert – AmCham, in data de 15 martie a.c. s-a desfasurat la Union Business Centre workshopul  ”Facility Managementul in  sistemele de productie”.

Principalul obiectiv al acestui eveniment profesional l-a constituit prezentarea  catre clentii existenti si potentiali a marilor categorii de servicii pe care le oferim firmelor cu profil de productie, a nivelului de calitate al acestora  si, mai ales, constientizarea beneficiilor ce rezulta din contractarea acestor servicii externalizate.

Tematica workshopului a fost atent selectionata pentru a raspunde cat mai adecvat asteptarilor auditoriului, prezentarile fiind facute de specialisti cu experienta substantiala in domeniul Property & Facility Managementului, inclusiv un expert de talie internationala : dr. Thomas Glatte – director FM al Grupului BASF Germania.

De altfel, dr. Glatte a deschis workshopul propriu-zis cu prezentarea ”Facility Managementul destinat unitatilor de productie”, in care a expus detaliat structura activitatilor P&FM ale echipei pe care o conduce, dar si provocarile pe care cele peste 3500 de cladiri de pe tot globul ale gigantului mondial al chimiei, le ridica echipei sale. Glatte a subliniat, totodata, si importanta externalizarii serviciilor de FM in eficientizarea activitatii globale ale grupului.

In continuare, Lucian Anghel – Managing Partner BSS a prezentat  ”Serviciile de FM pentru sectorul logistic si de productie”, un interesant material privind structura si operatiunile din cadrul tipurilor de mentenanta predictiva, preventiva si corectiva, precum si studii de caz privind solutii de reducere a consumurilor energetice si sisteme de avertizare timpurie a seismelor.
Mihai Tiulete – director servicii FM non-tehnice – a abordat, in expunerea ce a urmat, o serie de  ”Probleme si provocari in industria FM – servicii non-tehnice”, in care a prezentat importanta serviciilor de curatenie, de managementul deseurilor, de dezinfectie, dezinsectie si deratizare,  de deszapezire, precum si a serviciilor profesionale de peisagistica si a celor de catering si de protocol in sprijinul firmelor si intreprinderilor productive.

Urmatoarea prezentare, sustinuta de Gabriel Ionita  – CAFM Manager, cu titlul  ”Utilizarea aplicatiei CAFM – PLANON in realizarea mentenantei spatiilor industriale”, a fost un studiu de caz care a  concretizat utilizarea platformei PLANON pe una dintre locatiile operate de BSS, evidentiind avantajele acestei aplicatii in gestiunea echipamentelor cladirii, programarea in timp a operatiunilor si generarea planurilor de mentenanta preventiva, precum si istoricul operatiunilor de  mentenanta, revizii, reparatii etc.

Workshopul Facility Managementul in sistemele de productie un eveniment reusit

Workshopul Facility Managementul in sistemele de productie un eveniment reusit

Citeste tot materialul pe www.bss.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*