All Products >> Aspiratoare profesionale >>Aspirator Karcher NT 27/1

Product Details Price: La cerere

PRODUCATOR: KARHER

Aparatul Karcher NT 27/1 Me este un aspirator umed – uscat compact, manevrabil si extrem de placut in utilizare pentru utilizarea universala comerciala. Puterea enorma de aspirare a aparatului Karcher NT 27/1 Me se datoreaza turbinei de aspirare foarte performante.

Aparatul este dotat cu un filtru tip patron. Intrerupatorul flotor mecanic in cazul atingerii nivelului maxim de umplere este responsabil pentru o durata lunga de viata si utilizare placuta.

Sistemul Clip practic pentru schimbarea rapida respectiv conectarea accesorilor permite o manuire necomplicata. Cinci role de ghidaj garanteaza impingerea usoara, manevrabilitate si sustinere sigura.

De asemenea aparatul NT 27/1 Me detine un spatiu practic de depozitare pe capul suflantei. Un alt punct pozitiv a aparatului NT 27/1 Me este suportul pentru accesorii si carligul pentru cablu de pe aparat. Manerul ergonomic cu admitere a tevii de rafulare garanteaza un transport usor si confortabil a aparatului impreuna cu intreaga gama de accesorii.

Aparatul NT 27/1 Me dispune de o protectie circulara impotriva loviturilor, care nu protejeaza doar aparatul ci si peretii, aparatele si obiectele de ornament impotriva deteriorarilor. Carcara din otel rezistent la acizi, coroziune si lesie ofera o durata lunga de viata a aspiratorului comercial.

Dotari si utilizari

Maner ergonomic

Manerul ergonomic cu admisie a tevii de rafulare garanteaza un transport simplu si comod a aparatului si a accesorilor

Inchidere mecanica plutitoare

Inchidere mecanica plutitoare intrerupe aportul de aer in cazul atingerii nivelului maxim de umplere permis.

Solicita oferta de pret:

[contact_form]