Cea mai mare expozitie destinata curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania se va desfasura intre 11-14 iunie 2014, la Romexpo! Ajuns la cea de-aV-aeditie, Cleaning Show lanseaza o invitatie de nerefuzat care garanteaza evolutia in afaceri pentru firmele din domeniu. Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se vadesfasura in Pavilionul C1.

Cleaning Show, 11 – 14 iunie 2014, Romexpo Editiea niversara in 2014!

Cleaning Show, 11 – 14 iunie 2014, Romexpo
Editiea niversara in 2014!

Momentul aniversar va fi marcat prin demonstratii spectaculoase, lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care revolutioneaza atat piata autohtona, cat si cea straina, gale de premiere, concursuri interactive si imporntanti invitati externi.

Companiile expozante vin dintr-o sferă largă a industriei de curăţenie şi sunt reprezentate de cei mai importanţi producători şi distribuitori din domeniile:

echipamente şiservicii de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, curăţătorii şi spălătorii chimice.

Evenimentul este îndelung aşteptat de principali iclienţi – firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri şi clinici, care profită de oportunitatea achiziţiei în cele mai bune condiţii. Garantia alegerii inspirate este dată de conceptul târgului care permite realizarea unor demonstraţii tehnice, pe o suprafaţă specială, dar şi a unui Innovation Corner, unde vor fi expuse cele mai noi apariţii din piaţă.

Cea de-a cincea editie a Cleaning Show si-a propus sa depaseasca cifrele inregistrate in anii trecuti si sa ofere cele mai bune oportunitati de afaceri. Asadar, la eveniment sunt asteptate toate firmele care se inscriu in tematica expozitionala si care sunt pregatite sa se intalneasca fata in fata cu clientii la Cleaning Show 2014!

IMPORTANT! Companiile care doresc sa participe la Cleaning Show beneficiaza de un pret special pentru inscrierea pana la 31 decembrie 2013. Detalii pe www.cleaningshow.ro

Cleaning Show, 11 – 14 iunie 2014, Romexpo Editie aniversara in 2014!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*