A șasea ediție a ISSA / INTERCLEAN CEE reuneste cele mai mari companii din regiune și este cea mai importantă platformă pentru curatenia profesionala, din Europa Centrala si de Est. Cu peste 8000 mp de spațiu expozitional, zona demonstrativa in aer liber si un numar tot mai mare de expozanți, sunt asteptate peste 200 de branduri de top.

Targul International de curatenie si igiena va avea loc in Polonia, la Varsovia International Exibition Center, Expo XXI,  in perioada 24 – 26 Aprilie 2013.

ISSA INTERCLEAN POLAND 2013

ISSA INTERCLEAN POLAND 2013

Stimularea oportunitatilor de afaceri

         Evenimentul numarul I pentru industria de curățenie în Europa Centrală și de Est reflectă o creștere economică continuă pentru această regiune, un procent de peste 70 % din spatiul expozitional fiind deja rezervat de o serie de expozanți din peste 20 de tari, printre care se numara unele dintre cele mai importante branduri, precum HAKO, DIVERSEY, GHIBLI, SOFIDEL, KARCHER, NILFISK, TENZI, VOIGHT, BUZIL, KIEHL & ZEGARSKI.

Evenimentul se mandreste, de asemenea, cu participarea, a 40 de companii noi, precum PRIMUS LAUNDRY, HAAGA, SHP Harmanec si HTC.

Spatiul perfect de intalnire 

         Evenimentul reprezinta pentru companiile de curatenie, punctul de intalnire cu oferta din domeniu, in anul 2013. Vizitatorii se vor putea familiariza cu cele mai noi inovatii si tehnologii din piata si vor avea posibilitatea de a intalni producatorii aflati in cautare de distribuitori.

Sunt multe brand-uri internationale care-si cauta parteneri in Europa de Est, pe site-ul oficial al evenimentului, vizitatorii pot gasi numele producatoriilor in cautare de distribuitori regionali, precum si gama lor de produse.

Sustenabilitate si “ Curatenie Verde”

         Pentru a utiliza noile oportunități, ISSA/INTERCLEAN va dezvolta un program de conferinte care va include subiecte cheie și vor fi dezbatute teme sensibile. Acest lucru atrage desigur atenția antreprenorilor regionali și internaționali, managerilor si factorilor de decizie din industrie, asupra celor mai recente tendințe și inovații si cum vor fi explorate.

Programul va cuprinde subiecte precum : “cat de verde este spatiul dumneavoastra”, “dezvoltare durabila si certificare”.

Premierea celor mai bune produse

         Competitia pentru premiul “Golden Broom” stimulează dezvoltarea de noi tehnologii și produse de curățenie. Mulți expozanți vor fi în competiție pentru a câștiga acest premiu. Câștigătorii vor primi un premiu în cadrul unei ceremonii speciale, in seara de gală, pe 25 aprilie.

Intrarea gratuita pentru firmele profesionale de curatenie

         Firmele din industria de curatenie se pot inregistra gratuit pentru vizitarea expozitiei, in limba engleza, poloneza, rusa si germana.

Pentru cele mai recente informatii despre eveniment, lista expozantilor si ultimele revizuiri din programul conferintelor, vizitati : www.issainterclean.com

*****

Evenimente urmatoare ISSA/INTERCLEAN:

ISSA/INTERCLEAN Latin America Mexico City 13.14.15 Martie 2013

ISSA/INTERCLEAN Central & Eastern Europe Warsaw, Poland 24.25.26 Aprilie 2013

ISSA/INTERCLEAN North America Las Vegas, USA 18.19.20.21 Noiembrie 2013

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam The Netherlands 6.7.8.9 Mai 2014

*****

Un brand global

ISSA/INTERCLEAN, liderul mondial in organizarea de evenimente pentru industria de curatenie, este organizat de catre Amsterdam RAI si ISSA, impreuna cu partenerii locali.

Expozitia RAI este organizata sub egida Amsterdam RAI si este specializata in organizarea de targuri internationale de consum. Amsterdam RAI crede în puterea de conectare, de a aduce impreuna oamenii, ideile si viziunile  intr-o lume plina de oportunitati. In 2012, Amsterdam RAI a fost desemnata “cea mai buna zona expozitionala“ si a castigat premiul international de durabilitate HSMAI si premiul international pentru dezvoltare durabila UFI.

ISSA ( The Worldwide Cleaning Industry Association )

         Cu o experienta de peste 80 de ani, este o platforma globala pentru industria curateniei. ISSA este cea mai bine organizata asociatie de curateniei din lume si o comunitate globala de incredere care numara mai mult de 6000 de distribuitori, producatori, prestatori de servicii de curatare a cladirilor, furnizori de servicii de menaj si furnizori ale unor companii representative.

ISSA lucreaza cu anumite sectoare din curatenia industriala si comunitatea de Facilities Management, pentru cresterea gradului de profesionalism si crearea de noi oportunitati de afaceri.

PIGC – Polish cleaning chamber of commerce – Camera de comert a curateniei Polonia

PIGC devine al treilea membru, prin cooperarea dintre ISSA si RAI, intr-un parteneriat pe termen lung, pentru organizarea ISSA/INTERCLEAN pentru Europa Centrala si de Est.

Camera de Comerț organizează seminarii de instruire și sesiuni de integrare, editează publicații comerciale, și reprezintă membrii la întâlnirile cu organele de stat. PIGC este un membru al Federatiei Europene de Curatenie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*