infocuratenie.ro s-a dezvoltat odata cu piata industriei de curatenie din Romania si s-a adaptat schimbarilor majore ale pietei, ajungand in 2013 la o versiune optimizata atat pentru jucatorii din domeniul curateniei cat si pentru clientul final.

Cu o noua structura si un design simplu si usor de utilizat, vine in sprijnul firmelor din industria curateniei cu posibilitatea de promovare prin diferite modalitati de publicitate sau unelte pentru transmiterea informatiilor exact la sursa dorita. Optimizat pentru motoarele de cautare este un real ajutor pentru firmele de profil in gasirea noilor clienti.

infocuratenie.ro este o unealta eficienta de promovare si intermediere intre companiile de profil si clientii finali. Din acest motiv echipa infocuratenie.ro ofera urmatoarele modalitati de promovare:

Banere publicitare:

Baner 728 x 90 in toate paginile site-ului – Langa logo – dreapta sus

Baner 300 x 100 in toate paginile site-ului – Partea stanga

Baner 300 x 200 in toate paginile site-ului – Partea stanga

Baner 300 x 500 in toate paginile site-ului – Partea stanga

Baner 1100 x 100 in toate paginile site-ului – Sub meniu principal

Baner 728 x 90 in toate paginile site-ului – Mijloc pagina principala

Baner 1100 x 100 in toate paginile site-ului – Deasupra meniuri footer (partea de jos)

Baner 728 x 90 in toate paginile site-ului – Pagini secundare

Baner 300 x 160 in toate paginile site-ului, in banda stanga

Text:

Linkuri sponsorizate – Prima pagina sau toate paginile, in banda stanga

Articol sponsorizat –  Articole foarte eficiente care ofera clientului posibilitatea de a prezenta compania, ultimele produse sau servicii adaugate in portofoliu. Apare in prima pagina si la paginile categoriilor din care face parte articolul.

Include: Sigla companiei, Titlu evidentiat, continutul articolului (minim 300 de caractere ), Link-uri externe, promovare in social media.

Newsletter personalizat –  Transmiterea unui newsletter personalizat catre toata baza de date infocuratenie.ro

Solicitare oferta de publicitate:

[contact-form to=’marketing@infocuratenie.ro’ subject=’Publicitate infocuratenie’][contact-field label=’Numele dumneavoastra’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Companie’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Buget publicitate ( RON )’ type=’text’/][contact-field label=’Modalitate promovare’ type=’select’ options=’Baner publicitate,Linkuri recomandate,Articol sponsorizat,Newsletter’/][contact-field label=’Descrierea proiectului si alte informatii’ type=’textarea’/][/contact-form]