Ieri 1 Iulie am avut ocazia si deosebita placere de a lua parte la deschiderea noului sediu Tenrom Cleaning Solutions din Cluj Napoca, prilejuita de inaugurarea  primului centru de reconditionare a echipamentelor de curatenie Tennant din Europa Centrala si de Est. Activitatiile de reconditionare a echipamentelor Tennant din Romania se desfasoara intr-o hala de 1400 de mp din Cluj Napoca.

Asa cum ma asteptam, totul a fost bine pregatit, zona de office aranjata pana la ultimul detaliu, surpriza cea mare a fost momentul in care am intrat in hala unde se desfasoara toate activitatile de reconditionare a echipamentelor de curatenie.  Fiecare angajat al companiei Tenrom stie foarte bine ce are de facut si asta se reflecta in rezultatele remarcabile din ultimii ani,  imaginea creata in piata ne face sa credem ca Tenrom este unul din liderii pietei de profil din Romania.

Domnul Attila Gorbai Managing Partner Tenrom Cleaning Solutions

Intrebare: Care este ideea care sta la baza centrului de reconditionare a echipamentelor pentru curatenie?

Raspuns: Dupa opt ani de activitate Tennant in Romania si avand la dispozitie o echipa inalt calificata in mentenanta echipamentelor de curatenie, s-a decis ca orasul Cluj Napoca sa fie locatia pentru reconditionarea echipamentelor Tennant destinata pietelor din Europa centrala si de est. Activitatea efectiva a inceput la data de 1 Iulie.

Ce presupune activitatea centrului de reconditionare din Cluj?

R: In momentul de fata dispunem de aproape 200 de echipamente, incepand de la monodiscuri, aspiratoare profesionale si pana la masini de maturat cu om la bord sau masini pentru spalat pavimente complet reconditionate si urmand sa fie puse in circuit pe piata din CEE.

Care sunt avantajele clientului din Romania avand acest centru de reconditionare la noi in tara?

Cu siguranta este un centru unic pe piata est europeana iar scopul nostru este sa oferim flexibilitate si suport maxim clientiilor nostri.

Concret acesta inseamna ca, clientul poate achizitiona echipamente reconditionate cu garantie si instalare in orice punct al tarii la preturi incredibile sau poate opta pentru inchirierea echipamentelor de la trei zile pana la douasprezece luni.

Va asteptam sa ne vizitati sediul din Cluj Napoca, Str. Calea Baciului la numarul 47 unde puteti vedea echipamentele disponibile la vanzare si inchiriere.

Domnule Attila Gorbai, ce inseamna business-ul Tennant in Romania?

Odata cu lansarea Tenrom in 2011, business-ul Tennant a crescut constant si sigur, bazandu-se pe un suport tehnic unic cu patru centre regionale si doua centre logistice in Romania la Cluj si Bucuresti.

Scopul nostru este sa fim de departe compania numarul 1 pe piata echipamentelor de curatenie din Romania.

Care sunt segmentele de piata tinta pentru Tenrom?

R: Interesul nostru maxim sunt prestatorii de servicii mici, mijlocii si mari. Oferim finantare si suport tehnic la  nivel national si pentru prima data in Romania, contracte full service care presupun plata unei sume lunare fixe, care include chiria utilajelor, service-ul si consumabilele oferite.

Cum vedeti viitorul pietei de echipamente pentru curatenie din Romania?

R: Clientul este interesat de flexibilitate, suport tehnic si nu in ultimul rand de echipamente de calitate la preturi europene. Lasand trecutul Tennant la o parte, astazi echipamentele Tennant pot fi achizitionate cu preturi atractive in sistem flexibil si avand posibilitatea de inchiriere sau achizitionand echipamente reconditionate.

Oferim solutia completa la nivel national si suntem convinsi ca asta ne va aduce succesul dorit, iar scopul nostru este de a fi compania numarul 1 pe piata de profil din Romania

Cu respect,

Marius Lucaci – Project Manager InfoCuratenie.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*