InfoCuratenie.ro este proprietatea societatii  SC LucaTeam Group SRL cu sediul in Floresti, Str, Valea Girboului, nr. 121

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, intermenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

TERMENI SI CONDITII

1. Acordul privind conditiile de utilizare a site-ului InfoCuratenie.ro

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC LucaTeam Group SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

2. Proprietatea continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al SC LucaTeam Group SRL sau al altora, cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a SC LucaTeam Group SRL sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu exceptia celor prevazute in Conditiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca SC LucaTeam Group SRL isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

3. Utilizarea site-ului

SC LucaTeam Group SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut;
nu aveti permisiunea sa utilizati imagini sau alte materiale publicitare sau informative fara acordul in scris al SC LucaTeam Group SRL;

Continutul din sectiunile „Articole”, „Stiri”, „Forum”, „Anunturi” ale Site-ului pot fi reproduse doar in scopuri editoriale in ziare, reviste de circulatie generala, publicatii comerciale si posturi de radio si televiziune;

Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al SC LucaTeam Group SRL;

Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. SC LucaTeam Group SRL. va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC LucaTeam Group SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul sitului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

4. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

5. Copyright

Elemente din continutul portalului – elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date – sunt proprietatea SC LucaTeam Group SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC LucaTeam Group SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

6. Lipsa garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit ” ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

7. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. SC LucaTeam Group SRL , directorii, angajatii sau orice alta parte implicate in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. SC LucaTeam Group SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi, care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri, in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

8. Limitare de responsabilitate

Produsele sau serviciile existente in paginile personalizate ale fiecarei firme inscrise pe site, pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte.
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de SC LucaTeam Group SRL. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la sesizari@infocuratenie.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

9. Lin-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit SC LucaTeam Group SRL Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. SC LucaTeam Group SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SC LucaTeam Group SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:
Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, SC LucaTeam Group SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC LucaTeam Group SRL

10. Modificari ale acestor conditii de utilizare

SC LucaTeam Group SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de modificari si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

11. Dispite si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor din Romania.

12. Legislatie aplicabila si jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

DATE DE IDENTIFICARE SC LucaTeam Group SRL

Nr. Reg. Com. J12/376/2013

CIF: RO31203340

Sediu social: FLORESTI, Str. Valea Girboului, Nr. 121, Et. M, CLUJ

BANCA COMERCIALA ROMANA SUC. ALBA

COD IBAN: RO44 RNCB 0003 1192 2159

Mobil orange: 0757 462 862

Mobil vodafone: 0724 00 64 71

E-mail: sesizari@infocuratenie.ro