Poza principalaÎn cadrul unei conferințe de presă susținută în aeroportul din Zurich cu ocazia celebrării a 60 de ani de existență a brandului TASKI, directorul Sealed Air Jerome Peribere și președintele Diversey Care Dr. Ilham Kadri au anunțat achiziționarea anumitor active ale INTELLIBOT ROBOTICS, companie americană pionier în dezvoltarea și producerea de mașini robotizate de curățenie a podelelor.

Achiziția include anumite drepturi intelectuale, operațiunile de fabricație și proiectare din Richmond (Virginia) precum și personalul din liniile de vânzări, producție și proiectare. Afacerea va fi integrată în divizia Diversey Care a companiei Sealed Air și în brandul său TASKI. Sediul INTELLIBOT ROBOTICS va rămâne în Portland (Oregon).

Cererea de mașini automate de curățenie este intr-o rapidă creștere în țările dezvoltate, creștere generată de salturilor importante ale tehnologiei și de oferta redusă de mână de lucru. INTELLIBOT propune valoare adaugată prin mașinile robotizate de curățenie ‘hands-free”, profitabile datorită costurilor reduse pentru măna de lucru si a productivității ridicate.

“Experiența în industrie, cercetarea la nivel global și capacitățile de design și producție ale Diversey Care combinate cu tehnologiile inovatoare din domeniul inteligenței artificiale ale INTELLIBOT vor ajuta și accelera dezvoltatea pieței mașinilor robotizate de curățenie, aducând în final mai multă eficiență și valoare industriei” – a afirmat Dr. Ilham Kadri, președintele Diversey Care.

Detaliile financiare ale tranzacției nu au fost făcute publice.

[slideshow_deploy id=’3249′]
 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*