Singura expozitie dedicata industriei de curatenie profesionala se va desfasura anul acesta la Romexpo si va fi organizata de Euroexpo si Romexpo. Incepand de astazi, Cleaning Show te asteapta sa-ti anunti participarea la cea de-a patra editie a targului, care va avea loc in perioada 9 – 12 aprilie, in Pavilionul C6 al Centrului Expozitional.

Inscrie-te la Cleaning Show! Click aici pentru formularele de inregistrare.

Cleaning Show reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente pentru curatenia profesionala, precum si furnizori de servicii din acest domeniu. Vor avea loc lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor revolutionare, iar eficienta exponatelor va putea fi analizata atent de vizitatori, in cadrul unor concursuri spectaculoase. Targul va facilita incheierea unor contracte importante intre expozanti si vizitatorii specialisti (firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri, clinici etc.) care vad in acest eveniment o oportunitate de achizitie in cele mai bune conditii.

Daca doriti sa fiti cu cel putin un pas inaintea concurentei, trebuie sa va rezervati un stand in mijlocul spectacolului de curatenie profesionala! Fie ca firma dumneavoastra este noua in industrie, fie ca aveti ani de experienta in piata, nu puteti rata Cleaning Show 2013! Expozitia va ocazia unica de a va promova brandul si produsele in fata clientilor vizati – de la manageri generali si pana la directori de achizitie, si de a pune bazele unor contracte importante pentru afacerea dumneavoastra!

In plus, ca in fiecare an, expozitia va fi gazda unor proiecte conexe interesante, care vor ajuta la consolidarea industriei de curatenie profesionala.

Evenimentul se va desfasura in paralel cu expozitiile ROMMEDICA si ROMENVIROTEC, doua evenimente care atrag anual mii de vizitatori.

Data limita de inscriere la Cleaning Show este 8 martie 2013. Va puteti anunta participarea contactand directorul de proiect, Luciana Stoleru, prin e-mail lacleaningshow@euroexpo.ro sau la telefon 0730 808 038.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*