INTERNET OF CLEANCu ocazia conferinței de presă susținută în aeroportul din Zurich la aniversarea a 60 de ani de existență a brandului TASKI, directorul Sealed Air Jerome Peribere și președintele Diversey Care Dr. Ilham Kadri au anunțat, printre alte noutăți, lansarea programului INTERNET OF CLEAN.

Prin lansarea acestui program, Diversey Care face un pas decisiv în procesul implementării interconectivității in realitatea actuală a industriei curațeniei. După succesul conceptelor de file sharing, e-commerce și social media, noua generație a internetului este preocupată de conectarea mașinilor și a dispozitivelor – proces cunoscut sub denumirea de Internet of Things (IoT).

Aplicând acest concept nevoilor complexe și specifice ale industriei globale a curățeniei, Diversey Care propune Internet of Clean, o nouă platformă care conectează mașini, dozatoare, senzori, balize și alte dispozitive inteligente pentru a centraliza și furniza informații importante despre echipamente, consum și operațiuni. Aceste informații ajută la îmbunătățirea urmatoarele aspecte: siguranța și performanța operațională, productivitatea, controlul de la distanță, monitorizarea mașinilor, prioritizarea sarcinilor, precizia dozării soluțiilor și reducerea consumului de apă și de chimicale.

“Realitatea este că platforma Internet of Clean ne permite ca in primă fază să ne reimaginăm, iar apoi sa schimbăm total modul în care gândim afacerile din domeniul curățeniei și al igienei, companiile având acum posibilitatea de a previziona și de a prelua inițiativa în loc de a doar reacționa. Informațiile furnizate de dispozitivele interconectate oferă un plus imediat și cuantificabil clienților noștri, permițându-le să ridice standardele calitative și in același timp să scadă costul total al operațiunilor” – afirmă Dr. Kadri.

INTERNET OF CLEANINTERNET OF CLEAN

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*