Cleaning Show obtine anul acesta un plus consistent de promovare si awareness! Cel mai mare portal de informare pentru industria de curatenie din Romania si partener al targului, infocuratenie.ro a devenit anul acesta partener media oficial al celei mai mari expozitii pentru curatenie profesionala din lume – ISSA Interclean.

Ce presupune colaborarea?

Mai exact, platforma infocuratenie.ro va promova interactiv Cleaning Show prin:

► trimiterea unor newslettere personalizate;

► postarea de articole si interviuri in limba engleza;

► oferirea unor materiale promotionale in cadrul targurilor CMS Berlin si Pulire Italia, evenimente la care reprezentantii portalului romanesc vor participa ca si jurnalisti de specialitate din Romania;

► Lobby in randul specialistilor straini, interesati de targuri de specialitate.

infocuratenie.ro s-a dezvoltat odata cu piata industriei de curatenie din Romania si s-a adaptat schimbarilor majore ale pietei, ajungand in 2013 la o versiune optimizata atat pentru jucatorii din domeniul curateniei cat si pentru clientul final.

 

CLEANING sHOW 2013

CLEANING SHOW 2013

 

Awarness-ul obtinut gratie acestei colaborari cu portalul specializat se adauga la planul de e-mailing direct, campania de SMS-uri, spoturile publicitare TV si radio, reclamele online si outdoor. Promovarea agresiva si organizarea in cel mai mic detaliu pozitioneaza targul nostru in topul celor mai avantajoase unelte de marketing pentru afacerea ta!

Vrei sa fii parte a spectacolului de curatenie profesionala? REZERVA-TI LOCUL ACUM, contactand directorul de proiect, la adresa de e-mail cleaningshow@euroexpo.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*