Cleaning Show te asteapta sa-ti anunti participarea la cea de-a patra editie a targului, care va avea loc in perioada 9 -12 aprilie, in Pavilionul C6 al Centrului Expozitional Romexpo.

Expozitia reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente pentru curatenia profesionala, precum si furnizori de servicii din acest domeniu. Vor avea loc lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care revolutioneaza atat piata autohtona, cat si cea straina, iar eficienta exponatelor va putea fi analizata atent de vizitatorii interesati de achizitie, in cadrul unor concursuri spectaculoase.

Prin promovarea agresiva si organizarea in cel mai mic detaliu, targul se pozitioneaza in topul celor mai avantajoase unelte de marketing pentru o afacere in domeniu!

Vino la Cleaning Show! Spectacolul curateniei la superlativ!

Vino la Cleaning Show!
Spectacolul curateniei la superlativ!

Astfel, targul faciliteaza incheierea unor contracte insemnate intre expozanti si vizitatorii specialisti (importante firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri, clinici etc.) care vad in acest eveniment o oportunitate importanta de achizitie in cele mai bune conditii.

Cleaning Show se va bucura de prezenta tuturor clientilor vizati: de la manageri generali si pana la directori de achizitie.

In plus, expozitia va fi gazda unor conferinte si seminarii tematice, sustinute de specialisti din strainatate, care contribuie prin experienta profesionala la consolidarea industriei de curatenie.

Cleaning Show si-a propus sa cucereasca industria internationala si sa se reinventeze, evoluand de la an la an. De la prima editie, evenimentul a crescut in calitate, ajungand in 2012 sa cuprinda cinci tari participante (Romania, Italia, Polonia, Spania, Anglia), mii de vizitatori specialisti. Astfel, indeplinirea obiectivelor si satisfactia participarii sunt cativa dintre indicatorii care cresc cu fiecare editie.

Evenimentul se va desfasura in paralel cu expozitiile ROMENVIROTEC – expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului si ROMMEDICA – targ international de medicina si farmacie.

Mai multe detalii pe www.cleaningshow.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*