Bona Romania, lider global in sisteme complete destinate tratarii, finisarii si protectiei pardoselilor din lemn, se inscrie pe lista nou-venitilor la Cleaning Show 2013! Ce i-a convins pe reprezentantii firmei sa participe si sa se numere printre partenerii principali, aflati din interviul acordat de Daniel Peptea, Director Marketing – Bona Romania.

Cleaning Show: De la grunduri pana la lacuri pe baza de apa, uleiuri si coloranti, adezivi, unelte, masini – asa arata, in mare, portofoliul cu care Bona se pozitioneaza in varful clasamentului, cand vine vorba de firmele de profil din toata lumea. In 2013, ati decis sa le dati intalnire clientilor la Cleaning Show. Ce v-a determinat sa va alaturati altor nume mari care participa an de an la unica expozitie de curatenie profesionala din Romania si nu oricum, ci ca partner principal al expozitiei?

Daniel Peptea, Director Marketing – Bona Romania: Bona este o companie suedeza, de familie, fondata in 1919 la Malmo, a carei activitate este dedicata nisei pardoselilor din lemn si parchet.

Sistemul Bona ofera o gama de produse de cea mai buna calitate – certificate de normativele din domeniu, si sustenabile destinate punerii in opera, tratarii, renovarii si intretinerii pardoselilor din lemn.

Bona se evidentiaza prin sistemul unic, inovatie continua – am lansat primii lacurile pe baza de apa in anii’70 si am oferit slefuire fara praf in anii 2000, Programul Lifetime Support si nu in ultimul rand prin atentia acordata dezvoltarii durabile si Sustenabilitatii.

Revenind la intrebarea dumneavoastra, am decis sa ne alaturam evenimentului Cleaning Show dintr-un motiv foarte simplu: Sistemul Bona include si grupa de produse si sisteme de curatare si intretinere atat profesionala cat si de uz-casnic, dedicata pardoselilor de lemn, parchet, laminate, ceramic si chiar mochetate.

Consideram acest eveniment ca fiind o excelenta oportunitate de a intra in dialog direct cu firmele specializate in servicii de curatenie, achizitorii serviciilor de curatenie si nu in ultimul rand chiar si cu consumatorii privati de servicii si solutii de curatare si intretinere. Cu fiecare categorie putem impartasi cunostintele si experienta noastra profesionala, de peste 90 de ani, din domeniul pardoselilor si in mod particular al celor de lemn si parchet.

Realitatea este ca majoritatea, atat a consumatorilor cat si a specialistilor, detin prea putine informatii despre intretinerea adecvata a pardoselilor din lemn si parchet cu produse optime ce nu prezinta riscuri pentru utilizator si beneficiar. Mai mult de atat, din nefericire pentru parchet si apoi pentru proprietar, tendinta de a-l trata la fel ca pe o pardoseala ceramica sau laminate poate conduce la deteriorarea finisajului si mai grav a pardoselei in sine.

Cred ca ceea ce am mentionat pana acum poate sa fie considerat un motiv intemeiat pentru a participa la unica expozitie dedicata curatarii pardoselilor si ne dorim ca partenerii nostri de dialog sa isi imbogateasca cunostintele cu informatiile si solutiile propuse de Bona.

De ce am ales sa devenim unul dintre Principalii Parteneri? Deoarece dorim ca resursele acestui eveniment sa fie utilizate optim astfel incat vizitatorii sa beneficeze de o informare corecta despre procedurile si solutiile de intretinere adecvate pardoselilor de lemn si parchet.

Cleaning Show: Experienta editiilor anterioare ne arata ca o parte din vizitatorii Cleaning Show sunt in cautare de inovatii (produse, echipamente si solutii noi). Ce ati pregatit publicului in acest sens?

Daniel Peptea, Director Marketing – Bona Romania: Prin definitie Bona este o companie ce inoveaza in mod constant; putem mentiona echipamente/ masini, produse eficiente pe baza de apa si biodegradabile, practic fara risc pentru sanatatea utilizatorilor, familiei, animalelor de companie si… pentru mediu.

La aceasta editie vom prezenta Sistemul Bona de Curatare Profunda a pardoselilor, Bona Deep Clean System. Acest Sistem este format din Bona Power Scrubber, o masina compacta cu perii cilindrice rotative pentru curatarea pardoselilor, si Bona Deep Clean Solution detergentul special si eficient.

Bona Deep Clean System se diferentiaza prin actiunea de indepartare a peliculei “invizibile” de murdarie / imbacseala de pe pardoseala. Folosind solutii si echipamente “clasice” nu se reuseste curatarea deplina a suprafetei. Sistemul Bona reuseste acest lucru prin curatarea in profunzime cu solutia speciala si a masinii concepute pentru aceasta operatiune. Cu Bona Deep Clean System revitalizam pardoselile.

Sistemul de curatare profunda Bona se poate utiliza pe pardoseli de lemn, parchet, laminate, ceramice, si mocheta. Terasele exterioare de lemn deck isi recapata frumusetea si naturaletea in urma tratamentului cu Sistemul Bona. Modul de lucru este foarte simplu, trebuie doar sa utilizam cantitatea corecta de Bona Deep Clean Solution si sa alegem setul de perii adecvate tipului de pardoseala ce trebuie curatata.

Vizitatorilor persoane private le-am pregatit intalnirea cu Bona Spray Mop. Acesta este un mop ergonomic ce are incorporat cartusul cu solutia de curatat gata preparata. Tot ceea ce trebuie facut: pulverizare si apoi stergere iar murdaria a disparut.

Sunt multe lucruri interesante si cel mai bine ar fi sa va invit sa vizitati standul Bona pentru o prezentare amanuntita a intregii game.

Cleaning Show: Cat de necesara este organizarea unei astfel de expozitii dedicate industriei de curatenie profesionala in Romania?

Daniel Peptea, Director Marketing – Bona RomaniaEvenimentele de acest fel au mare insemnatate deoarece reprezinta o buna oportunitate de a masura capacitatea pietei si nivelul de cunoastere a fenomenului la nivel de consumator. Mai mult, reprezinta o modalitate de stimulare a furnizorilor pentru a dezvolta noi tehnologii, solutii mai eficiente si cu un grad de risc cat mai redus atat la nivel de utilizator cat si la cel de consummator/beneficiar. Este utila existenta expozitiei dedicate si prin prisma posibilitatii de a comunica direct, beneficiarilor, noile tehnologii si solutii inovatoare. Pana astazi, Bona nu s-a implicat foarte mult in piata industriei de curatenie profesionala si din acest motiv nu suntem foarte familiarizati cu particularitatile ei, dar suntem pregatiti sa devenim un jucator important cel putin pe nisa pardoselilor de lemn deoarece avem solutiile si uneltele adecvate.

Vrei sa fii parte a spectacolului de curatenie profesionala? REZERVA-TI LOCUL ACUM, contactand directorul de proiect, la adresa de e-mailcleaningshow@euroexpo.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*