Spalarea si uscarea mainilor la chiuveta! Cu tehnologia AirbladeTM intr-un robinet, mainile pot fi uscate la chiuveta in 12 secunde. Nu este necesara deplasarea intr-o zona de uscare separata.

Cum funcționeaza? Atat apa, cat si aerul sunt actionate de senzori, deci nu este necesara actionarea vreunui robinet sau atingerea vreunui buton. Senzorii inteligenti cu infrarosu emit lumina pentru a localiza cu precizie pozitia mainilor. Circuitele computerului coordoneaza informatiile si initiaza raspunsul corespunzator al apei sau al aerului, fara intarzieri. A fost testat pentru 365.000 de cicluri si se alimenteaza de la retea, deci nu exista nicio baterie care sa se descarce.

12 secunde timp de uscare: Straturile de aer care se deplaseaza cu peste 430 mph / 690 km/h elimina apa de pe maini asemanator unui stergator de parbriz.

Cele mai igienice uscatoare de maini: Un filtru HEPA indeparteaza 99,9% dintre bacteriile din aerul utilizat pentru uscarea mainilor.

Costa mai putin in exploatare: Usuca 15 perechi de maini pentru pretul unui singur prosop de hartie.

Fara apa pe podea: Nu este necesar sa plecati de la chiuveta pentru a va usca mainile, deci apa nu se mai scurge pe podea.

Economiseste spatiu: Nu mai este necesara o zona separata de uscare a mainilor.

[sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=xALoAQ-5xcI” width=”350″ height=”500″ /]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*