De-a lungul editiilor sale, Cleaning Show a adus in fata publicului zeci de echipamente in premiera pe piaţa romaneasca, precum si tehnologii care au revoluţionat deja lumea curaţeniei profesionale. Pana in 2012, numarul companiilor participante a depasit 100 ( firme din Romania, Italia, Polonia, Spania, Anglia), suprafata expozitionala aproape s-a dublat , iar numarul vizitatorilor specialisti a crescut.

Cum a aratat editia din 2012?

Citeste interviul semnat de Tenrom, companie care a fost partener principal in 2012

Tenrom Cleaning Solutions

Tenrom Cleaning Solutions

1. Cleaning Show: Care considerati ca sunt avantajele participarii la un targ de specialitate?

Attila Gorbai, administrator Tenrom: A participa la targul de specialitate ofera o posibilitate foarte buna de a ramane in contact permanent cu clienti si de a arata noutatile cu care ne prezentam an de an. Este o foarte buna opurtunitate de a vedea care este trendul in businessul de echipamente de curatenie si care sunt solutiile inovatoare prezentate. Consider ca in businesul de echipamente de curatenie importante sunt solutiile oferite ca pachet intreg gen service, inchiriere, finantare, echipamente refurbished si toate neaparat la nivel national.

2. Cleaning Show: Cum descrieti editia din 2012 a Cleaning Show, in ceea ce priveste indeplinirea obiectivelor de participare?

Attila Gorbai, administrator Tenrom: Editia 2012 a fost pentru noi una de real succes. Prin pozitia noastra de partener principal al evenimentului am reusit sa ne pozitionam foarte bine iar partenerii au perceput foarte bine mesajul nostru principal: solutia completa in acord cu cerintele pietei pe nivel national in businessul de echipamente curatenie este oferit de Tenrom si Tennant. Tennant a investit pe piata din Romania incepand cu 2005 intr-un ritm constat iar astazi, prin Tenrom, poate oferi clientilor existenti si noi solutia completa: service din 4 centre, inchirieri pe termen scurt si lung oriunde in tara si echipamente refurbished la preturi greu de imaginat acum cativa ani pentru un echipament Tennant.

3. Cleaning Show: Cum caracterizati evolutia industriei de curatenie din Romania in ultimii ani?

Attila Gorbai, administrator Tenrom: Piata de echipamente de curatenie se indreapta cu pasi repezi catre o tinta cat se poate de clara: suntem foarte aproape ca partea covarsitoare a businesului sa fie reprezentat de inchirieri. Clientii nostri doresc solutii flexibile, suport tehnic pe nivel national si o finantare de prim rang. Mult succes in 2013 si ne vedem la Cleaning Show 2013 cu modele 2013 lansate de Tennant.

Vrei sa fii parte a spectacolului de curatenie profesionala? REZERVA-TI LOCUL ACUM, contactand directorul de proiect, la adresa de e-mail cleaningshow@euroexpo.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*