HORECA EXPO este cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei ospitalității, echipamentelor și dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele și firme de catering. Organizat în cadrul centrului expozițional EXPOROM din Pantelimon în perioada 27-29 martie 2014, HORECA EXPO și-a propus să devină un eveniment etalon pentru această industrie încă de la prima ediție.

Horeca Expo 2014

Horeca Expo 2014

Evenimentul se adresează companiilor din domeniu, fiind așteptați peste 3.000 de vizitatori specialiști în cele 3 zile ale expoziției. Cei mai mari jucători din industria HORECA vor expune într-un spațiu de 12.000 mp cele mai avansate produse și echipamente, precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătarii și baruri, produse de curățenie și dotări pentru băi, sisteme electrice și decorațiuni, sisteme de securitate și IT, instalații, echipamente pentru piscină și wellness, produse alimentare și băuturi.

Obiectivul HORECA EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completă a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse, servicii și facilitarea comunicării B2B.

Termenul limită de înscriere este până la data de 1 martie 2014.

Companiile înscrise până la 1 ianuarie beneficiază de un discount de 20%.

Accesul în spațiul expozițional se face pe baza invitației sau a biletului de intrare.

 

EXPOROM este cel mai nou centru expozițional din Romania, situat în Pantelimon, creat special pentru a găzdui expoziții, conferințe și alte evenimente, oferind servicii la standarde internaționale.

Despre Exporom

În toamna 2012, la ieşirea din Bucureşti pe drumul vechi spre mare (DN3), în Pantelimon, se deschide EXPOROM – cel mai nou complex expoziţional. Întins pe o suprafaţă totală de aproximativ 50.000 mp, Complexul Expoziţional EXPOROM înseamnă:
• Pavilion expoziţional – 18.430 mp
• Săli de conferinţe – 1.630 mp
• Spaţii de birou – 1.150 mp
• Spaţiu experior (parcare) – 24.956 mp
• Hotel – 1.090 mp
• Restaurant –1. 590 mp
• Ansamblu de protocol – 1.420 mp

Informatii www.exporom.ro

HORECA EXPO, 27-29 Martie 2014, Ediţia a II-a la EXPOROM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*