Sistemul HAKO AQUA-FORCE Curatenie fara chimicale cu apa demineralizata .

Utilizarea solutiilor in curatenia de intretinere cu masinile este o parte ce creste costurile acesteia si ca rezultat al nerespectarii din pacate al dozajului (dozaj in exces), aceasta contribuie la o poluare crescuta a mediului.

Curatenia cu apa demineralizata incercata deja cu suces in alte domenii ale curateniei de mai mult timp (geamuri si fatade, curatarea vaselor , masinilor etc.).

Hako a introdus aceasta noua tehnologie  HAKO AQUA-FORCE la curatarea pavimentelor primul. Teste intense au aratat , obtinerea unor curatari a suprafetelor, cu masina, excelente, utilizand intretinerea curateniei cu apa demineralizata.

 [sz-youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=XPubxcqirgc” width=”350″ height=”500″ /]

Un sistem stationar simplu.

Sistemul oferit este unul stationar, simplu si rezistent. Consta intr-un grup schimbator de ioni cu rezervor. Aceasta unitate este dispusa la locul de incarcare al masinilor cu conexiune la reteaua de apa.

Cand se reincarca masina prin intermediul furtunului, apa este procesata in acelasi timp.Timpul de reincarcare nucreste, el ramane la fel ca si inainte.

In timp ce masina este conectata la grupul de reincarcare (situat in spate) ,operatorul poate face celelalte operatiuni de pregatire a

Solutii de curatare

Pentru curatare de baza sau intretinere. Adaptate pentru utilizarea cu masinile HAKO.Corespunzatoare cu reglementarile in vigoare (WRMG). Subst. active continute sunt 100% bio-degradabile.

Dozajul automat

Sistem de dozaj automat , prin principiul Venturi , solutia este amestecata cu apa prin aspiratie vacuumatica. Concentratia poate fi reglata prin valve/duze . Sistem incarcare cu presiune redusa si protectie impotriva fluxului inapoi DVGW compliant).

Incarcare

Automata Furtunul este fixat chiar pe masina printr-un cuplaj. Amestecul este oprit automat daca rezervorul este plin prin intermediul unui plutitor. Celelalte functii lucreaza in paralel.

Sistemul umplere rapida 150/300

Simplu, foarte operational. Unitatea integrata de dozaj asigura o mixare exacta pentru tot amestecul necesar reumplerii rezervoarelor. Umplerea rapida se efectueaza cu 120 l/min.

Sistem dozare integrat la bord

Sistemul consta intr-o pompa ce da regulat in functie de debitul de apa stabilit de la panou un amestec de solutie. Concentratia poate fi reglata in trepte si ramane aceeasi in concordanta cu debitul de apa.

Mai multe detalii despre Sistemul HAKO AQUA-FORCE pe site-ul www.hako.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*